Posao

Pozdrav kolege,

Vrlo često dobijem komentare na postove koji ukratko liče na “treba mi neko kao ti, jel ti treba posao” ili “treba mi neko ko zna ovo i ono da li možeš da preporučiš” i slično. E sad, neki dan stiže slična jedna takva poruka pa sam rešio da ovde napravim jednu stranu gde ću stavljati takve poruke. Dakle takve komentare ću regularno brisati sa bloga ali ću ih prepisivati ovde tako da ovde na stranici možete naći (ponekad) da neko traži nekakvog programera, adminisrtatora etc etc za neki posao.

Ako nekome hoćete ponuditi posao i želite da ovde turim vaš “oglas”, javite mi na bogdan.kecman at gmail tacka com i ja cu to ovde da dodam (sve naravno 100% džaba!!)

Ako ste se javili na neki oglas koji ste videli ovde i želite podeliti vaše iskustvo (pozitivno ili negativno) samo napred :) … samo da se razumemo ne nameravam da ovo bude neka berza posla i slično ali obzirom ko posećuje ovaj blog :)

Treba mi full time java programer sa iskustvom za rad na web aplikaciji (glassfish+mysql), ako je neko zainteresovan – zna vec gde moze da me nadje :). Pozicija u Beogradu, rad iz kancelarije (ne od kuce)..

bogdan.kecman at gmail

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +1 (from 1 vote)

2 Responses to “Posao”

 1. Ivan Stojmenovic Ikac - February 5, 2014

  Covece prva dva oglasa to su neki teski balavci.
  Dal su oni culi za infostud :/

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 votes)
 2. Bogdan Kecman - February 5, 2014

  Naravno da su culi ali ovaj blog posecuju i ljudi koji ne traze posao na infostudu a moze tako nesto da im bude zanimljivo (kao drugi posao, dodatna aktivnost..)
  Sto se oglasa za javu tice, ja jurim ljude i preko infostud-a i preko privatnih veza i preko svega zivog i kvalitetnih java programera u srbistanu nema ni za lek :(

  VN:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
  VN:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 votes)

Leave a Reply